Δήλωση προσβασιμότητας INNOSTAT TRIPERINAS

Ενημερώθηκε: Φεβρουάριος 2024.

Γενικός
Η INNOSTAT TRIPERINAS προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Το INNOSTAT TRIPERINAS έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα γίνει πιο εύχρηστος και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο Triperinas.gr
Το Triperinas.gr καθιστά διαθέσιμο το Widget Προσβασιμότητας Ιστοσελίδας UserWay που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Triperinas.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας του Triperinas.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε πατώντας το πλήκτρο tab κατά την πρώτη φόρτωση της σελίδας είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών
Η INNOSTAT TRIPERINAS συνεχίζει τις προσπάθειές της να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για εμάς με αναπηρίες.

Σε μια συνεχή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το Triperinas.gr με το Accessibility Scanner να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας.
Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του Triperinas.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη εύρεσης ή εντοπισμού της καταλληλότερης τεχνολογικής λύσης.

Εδώ για σένα
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Triperinas.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών INNOSTAT TRIPERINAS ως εξής:

Email: info@triperinas.gr
Τηλέφωνο: Τηλέφωνο: +30 2103006390